РОЗВИТОК СВІТОВОГО РИНКУ ТВОРІВ МИСТЕЦТВА: РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР - Мельник, Юлія (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено розвиток світового ринку творів мистецтва з точки зору відмінностей цього процесу в окремих регіонах. Розкрито сучасні тенденції на цьому ринку, що впливають на окремі регіональні арт-ринки. Виявлено основні рушії зростання ринків творів мистецтва у різних країнах, досвід яких може бути імплементовано в Україні.