ГЛОБАЛЬНІ ДИСБАЛАНСИ: СВІТОВА ТА УКРАЇНСЬКА ЕКОНОМІКИ - Юрій, Сергій; Савельєв, Євген; Кириленко, Ольга; Козюк, Віктор; Кузнєцова, Анжела; Куриляк, Віталіна; Мельник, Алла; Сохацька, Олена (Вісник Економіки, 2017)
Аналітична записка за підсумками сімнадцятої міжнародної наукової конференції, м. Белек - Туреччина, 19-26 вересня 2012 р.