МОДИФІКАЦІЯ МОДЕЛІ ЛЮДИНИ В ТЕОРІЯХ ПОВЕДІНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ - Вергелес, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Охарактеризовано неокласичну модель раціональної економічної поведінки та проаналізовано її критику представниками поведінкової економіки.