ІНТЕГРОВАНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВИЩОГО ПОРЯДКУ ЯК РУШІЙНА СИЛА РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНОЇ НАУКИ ” БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ” - Козлова, Марія (Вісник Економіки, 2017)
Поставлено проблему недостатнього обсягу інтегрованих досліджень вищого порядку у сфері науки бухгалтерського обліку. Ідентифіковано проблемні питання й перешкоди, які необхідно вирішити та подолати задля активізації таких досліджень. Доведено необхідність охоплення дослідженнями проблем “макрорівня” науки “бухгалтерський облік” як рушійної сили його подальшого розвитку як науки.