ЗОВНІШНЯ ІДЕНТИФІКАЦІЯ РІВНЯ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ - Романюк, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
Здійснено порівняння розвитку регіонів країни за показником валового регіонального продукту (ВРП) на одну особу із відповідним середнім індикатором по Європейському Союзу. Проаналізовані тенденції змін у структурі експорту товарів на регіональному рівні після вступу України в СОТ. Здійснені узагальнення по динаміці та обсягах залучення в регіони прямих іноземних інвестицій.