КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО АГРОВИРОБНИЦТВА В УКРАЇНІ - Дудар, Оксана (Вісник Економіки, 2017)
Розкрито тенденції становлення вітчизняного органічного агровиробництва, особливості структури внутрішнього ринку сертифікованої органічної продукції. Обґрунтовано концептуальну модель формування стратегії розвитку органічного агровиробництва в Україні.