ВЗАЄМОДІЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - Лекарь, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
Подано характеристику основних механізмів взаємодії органів місцевого самоврядування та органів державної влади у загальній системі суб’єктів забезпечення економічної безпеки держави.