МОДЕРНІЗАЦІЙНИЙ ФОРМАТ СФЕРИ ТОВАРНОГО ОБІГУ В УКРАЇНІ - Бутко, Микола; Свириденко, Юлія (Вісник Економіки, 2017)
Досліджено еволюцію торговельних форматів в Україні в трансформаційний період. Обґрунтовано необхідність застосування модернізаційного формату до функціонування сфери товарного обігу. Визначено перспективи розвитку торгівлі в Україні.