СФЕРА ПОСЛУГ ПРИКОРДОННОГО РЕГІОНУ: ЕМПІРИЧНІ ОЦІНКИ - Мадяр, Руслана (Вісник Економіки, 2017)
Піднято проблеми зайнятості населення у сфері послуг. Проаналізовано розвиток сфери послуг за провідними секціями класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД). Дано оцінку розвитку зовнішньої торгівлі послугами Закарпатської області в умовах транскордонного співробітництва та розширення кордонів Європейського Союзу на Схід.