ЧИСЛОВА ОЦІНКА ЯКОСТІ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ - Мачуга, Надія (Вісник Економіки, 2017)
Проведено аналіз правових засад функціонування страхової медицини. Обґрунтовано необхідність реформування існуючої системи охорони здоров’я. Запропоновано матрицю критеріїв оцінювання якості надання медичних послуг.