ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА - Желюк, Тетяна; Ревун, Костянтин (Вісник Економіки, 2017)
Обґрунтовано прагматику економічної політики України, проаналізовані напрацювання відомих наукових економічних шкіл у питаннях реалізації важелів економічної політики та вироблені пропозиції стосовно їх можливого використання для формування оптимальної моделі економічної політики. Обґрунтовані теоретико- методичні засади оцінювання економічної, соціальної, політичної ефективності економічної політики. Запропоновані напрями підвищення результативності використання важелів економічної політики в умовах нестабільного середовища з позицій цільової, функціональної, ресурсної складових.