РОЗВИТОК АГРАРНОЇ ЛОГІСТИКИ В КОНТЕКСТІ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ З ЄС - Гриценко, Сергій (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто європейський досвід агрологістики на прикладі Голландіїта Франції Охарактеризовано зміст аграрноїлогістики, визначено основні проблеми і тенденції' розвитку в сегменті логістичного обслуговування аграрного сектору, оптових ринків сільськогосподарської продукції України. Показано вплив логістичноїдіяльності на розвиток організаційної структури аграрних формувань. Запропоновано структурну схему транспортно-логістичного кластера “Агрологістична ініціатива”. Визначено місію кожного суб’єкта інтеграційного об’єднання в підвищені конкурентоспроможності логістичного ланцюга транспортно-логістичного кластера в контексті Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.