РЕГУЛЮВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Ворвинець, Богдан (Вісник Економіки, 2017)
Статтю присвячено проблемам розвитку регіонального ринку праці в сучасних умовах. Визначено, що процеси глобалізації, кризові явища в світовій економіці відображаються на функціонуванні як господарської системи загалом, так і ринку праці зокрема. Виявлено взаємозалежності між елементами регіональної економіки і ринку праці, проаналізовано їх взаємний вплив, що дозволяє розробити ефективні механізми регулювання регіонального ринку праці відповідно до тенденцій розвитку регіональної господарської системи.