ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ СУТІ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ ЯК ПІДСИСТЕМИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - Сенишин, Оксана (Вісник Економіки)
Визначено поняття “стратегія” та “маркетингова стратегія”, узагальнено підходи науковців з приводу використання цих термінів, наведено класифікацію маркетингових стратегій підприємства в цілому, а також маркетингових конкурентних стратегій та зроблені висновки щодо множин конкурентних стратегій.