АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНКИ РИЗИКІВ І СТРУКТУРА СИСТЕМИ РАННЬОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА РЕАГУВАННЯ - Поплавська, Жанна; Цмоць, Оксана (Вісник Економіки)
Проаналізовано методи оцінки ризиків, визначені етапи розробки, запропоновано підходи та принципи побудови, розроблено схему взаємодії системи раннього попередження та реагування з об’єктом і суб’єктом управління.