КОМЕРЦІЙНІ БАНКИ У СИСТЕМІ ІНСТИТУЦІЙНИХ ЗАСАД ФУНКЦІОНУВАННЯ ВАЛЮТНОГО РИНКУ - Пруський, Олександр (Вісник Економіки)
Розглянуто питання, що стосуються інституційного механізму функціонування сучасних валютних ринків, окреслено організаційну та операційну діяльність окремих груп його суб’єктів. Проаналізовано функціональну роль комерційних банків як головних інститутів валютного ринку, обґрунтовано їх ключове значення у формуванні кон’юнктури як конверсійних ринків, так і ринків валютних капіталів.