ЕФЕКТИВНІСТЬ КОРПОРАТИВНОЇ СКЛАДОВОЇ В МУНІЦИПАЛЬНОМУ УПРАВЛІННІ - Бобровська, Олена (Вісник Економіки)
Досліджено і розкрито зміст чинників впливу корпоративної складової місцевого самоврядування на його ефективність. Визначено складові і зміст показників ефективності місцевого самоврядування і запропоновано методичний підхід до їх оцінювання.