ВЕКТОРНИЙ РОЗВИТОК ПРОСТОРОВОЇ МОДЕЛІ МІЖНАРОДНОЇ ФРАГМЕНТАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА ЄВРОПИ - Тхір, Ірина (Вісник Економіки, 2017)
Здійснено детальний регресійний аналіз при дослідженні міжнародної фрагментації виробництва та фактів, що впливають на цей процес. Розроблена теоретична модель тривимірної моделі міжнародної фрагментації виробництва. Виділено групи країн за коефіцієнтами кореляції і регресії, а також за величиною вільного члена, що дає змогу розробити концепцію із залучення країн у міжнародні виробничі мережі.