ДЖЕРЕЛА ПОДАТКОВИХ РИЗИКІВ ТА ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ЇХ ДОСЛІДЖЕННЯ - Десятнюк, Оксана (Вісник Економіки, 2017)
Узагальнено існуючі концептуальні підходи і систематизовано джерела податкових ризиків. Розглянуто теоретико-методологічний інструментарій їх дослідження. Сформовано факторні комплекси джерел податкових ризиків на основі причин і чинників, які їх детермінують.