БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ У СИСТЕМІ ЗАХОДІВ ЩОДО ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ БАНКІВ З УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ - Прийдун, Любов (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто основні проблеми функціонування Бюро кредитних історій та визначено напрямки їх розвитку в Україні. Окреслено шляхи використання їхніх послуг банківськими установами в процесі управління кредитними ризиками.