ТЕОРЕТИЧНІ МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ БАНКУ - Коваль, Світлана (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто сутність механізму формування власного капіталу банку як складового елементу фінансового механізму, його функції, принципи реалізації та складові. Обгрунтовано, що механізм формування власного капіталу банку може успішно функціонувати лише за умови оптимального використання всіх його складових.