ВИТРАТИ ДОМОГОСПОДАРСТВ УКРАЇНИ: СУТНІСНО-АНАЛІТИЧНИЙ АСПЕКТ - Кізима, Тетяна (Вісник Економіки, 2017)
Охарактеризовано сутність витрат домашнього господарства з позиції задоволення його потреб. Подано основні ознаки класифікації витрат домашніх господарств. Проаналізовано структуру і динаміку витратної частини бюджетів домогосподарств України та вплив на них окремих факторів.