УПРАВЛІННЯ РЕСУРСОЄМНІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ В КОНТЕКСТІ ПІДВИЩЕННЯ ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ - Мельник, Алла; Чикало, Інна (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто теоретико-методологічні засади управління ресурсоємністю національної економіки. Проаналізовано динаміку показників ресурсоємності. Сформовано концептуальний підхід до управління ресурсоємністю національної економіки в контексті підвищення її конкурентоспроможності.