КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ФОНДОВОЇ БІРЖІ ПРИ ЗДІЙСНЕННІ ПЕРВИННОГО ПУБЛІЧНОГО РОЗМІЩЕННЯ ЦІННИХ ПАПЕРІВ УКРАЇНСЬКИМИ КОМПАНІЯМИ - Вергелес, Віталій (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто критерії вибору фондової біржі українськими компаніями при здійсненні ними первинного публічного розміщення. Проаналізовано конкурентні позиції провідних фондових бірж світу, розглянуто умови „входження” в котирувальні списки тієї або іншої біржі, а також досліджено та узагальнено досвід українських компаній, що здійснили IPO на іноземних фондових біржах. Виявлено та визначено критерії, які впливають на вибір емітентом фондової біржі.