Удосконалення механізмів публічного управління та адміністрування в контексті реалізації потенціалу децентралізації - Шкільняк, Михайло; Мельник, Алла; Монастирський, Григорій; Васіна, Алла; Дудкіна, Олена (Вісник Економіки, 2021)
Аналітична записка за матеріалами засідання круглого столу з міжнародною участю в рамках п’ятнадцятих регіональних і муніципальних читань.Засідання круглого столу з міжнародною участю відбулося 30 березня 2021 року в онлайн режимі з використанням платформи ZOOM.