КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ВАТ «АЗОВМАШ» НА РИНКУ ЗАЛІЗНИЧНИХ ВАГОНІВ КРАЇН СНД І БАЛТІЇ - Коленкова, Наталія (Вісник Економіки, 2017)
Проведено аналіз основних конкурентних переваг і слабких сторін ВАТ «Азовмаш» і його конкурентів на ринку вантажних залізничних вагонів, обґрунтовано необхідність оперативного коректування стратегії конкуренції ВАТ «Азовмаш» в умовах світової економічної кризи.