МОЖЛИВОСТІ ПРАКТИЧНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТУ В ЗАВДАННЯХ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ - Папков, Борис (Вісник Економіки, 2017)
Розглянуто комплекс заходів з управління ризиками в електроенергетиці. Науково обґрунтовано доцільність застосування ризик-менеджменту для вирішення прикладних завдань в електроенергетиці, з метою підвищення надійності та ефективності її функціонування.