Облік, оподаткування і контроль діяльності суб’єктів господарювання в умовах кризових явищ - Дерій, Василь; Муравський, Володимир; Починок, Наталія; Сисюк, Світлана; Зарудна, Наталія (Вісник Економіки, 2022)
ОБЛІК, ОПОДАтКУВАННЯ І КОНтРОЛЬ ДІЯЛЬНОСтІ СУБ’ЄКтІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ В УмОВАХ КРИЗОВИХ ЯВИЩ Аналітична записка за результатами науково-практичного круглого столу з міжнародною участю (м. Тернопіль, Західноукраїнський національний універистет, 15 червня 2022 року)15 червня 2022 року відбувся науково-практичний круглий стіл з міжнародною участю на тему «Облік, оподаткування і контроль діяльності суб’єктів господарювання в умовах кризових явищ».