Публічне управління та адміністрування: конкурентні виклики сучасності - Поплавська, Жанна; Михальчишин, Наталія (Вісник Економіки, 2022)
ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ тА АДмІНІСтРУВАННЯ: КОНКУРЕНтНІ ВИКЛИКИ СУЧАСНОСтІАналітична записка за підсумкамиV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції 02 червня 2022 р. кафедра теоретичної та прикладної економікиІнституту адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» провела V Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ: КОНКУРЕНТНІ ВИКЛИКИ СУЧАСНОСТІ».