Науковий журнал “Вісник економіки” виходить чотири рази на рік змішаними мовами: українською, англійською, польською мовами

Автор(и)

  • ДО ВІДОМА АВТОРІВ “Вісника Економіки”

Анотація

До друку приймаються статті, які мають наукову та практичну цінність. Терміни подання матеріалів: у 1-ий випуск журналу – до 25 грудня, в 2-ий випуск – до 25 березня, в 3-й випуск – до 25 травня, в 4-й випуск – до 25 вересня. Для участі у формуванні збірника необхідно подати:

Електронний варіант статті українською або англійською мовами, оформлений відповідно до наведених нижче вимог, виконаний у редакторі MS Word.

Електронний варіант анотацій українською та англійською мовами 1800- 2100 знаків із пробілами. Анотації українською і англійською обов’язкові. Анотація на польській мові тоді, коли уся стаття написана на польській.

Електронну копію рецензії наукового керівника або іншого фахівця в певній галузі знань, який має науковий ступінь або вчене звання при поданні статей авторами без наукових ступенів.

Файл із відомостями про автора (прізвище, ім’я та по батькові, науковий ступінь, вчене звання, посада, місце роботи, поштова адреса, контактні телефони, шифр і назва спеціальності, за якою подається стаття, адреса електронної скриньки).

Подані авторами статті розглядаються лише після подачі повного пакету супровідних документів

Завантаження

Опубліковано

2021-12-01

Номер

Розділ

НАУКОВЕ ЖИТТЯ

Як цитувати

“Вісника Економіки”, ДО ВІДОМА АВТОРІВ. “Науковий журнал ‘Вісник економіки’ виходить чотири рази на рік змішаними мовами: українською, англійською, польською мовами”. Вісник Економіки, no. 4, Dec. 2021, pp. 240-2, https://visnykj.wunu.edu.ua/index.php/visnykj/article/view/1311.