ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ СИРОВИННИХ ЗОН ВИНОРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Ключові слова:
інтеграція, інтегратор, інтеграційна структура, виноробство, виноробна галузь, ефективність, сировинна зонаАнотація
Запропоновано модель формування сировинних зон для виноробних підприємств. Доведено, що застосування цієї моделі приведе до підвищення ефективності всієї інтегрованої структури, оскільки формування сировинної зони суттєво вплине на підвищення ефективності використання виробничих потужностей виноробних підприємств, що позитивно відобразиться на динаміці виробництва готової продукції та розширенні її асортименту.
Посилання
Білоусова С. В. Теоретичні аспекти економіко-математичного моделювання інтеграційних процесів в агропромислових формуваннях / С. В. Білоусова // Економіка АПК. - 2010. - № 5. - С. 98-102.
Браславец М. Е. Математическое моделирование экономических процессов в сельском хозяйстве/М. Е. Браславец, Р. Г. Кравченко. - М.: Колос, 1972. - 589 с.
Кравченко Р. Г. Математическое моделирование экономических процессов в сельском хозяйстве /Р Г. Кравченко. - М.: Колос, 1978. - 423 с.
Ніколюк О. В. Створення сировинних зон - один із напрямів зниження собівартості продукції у виноградарсько-виноробному підкомплексі АПК [Електронний ресурс] : зб. наук. пр. / О. В. Ніколюк // Аграрний вісник Причорномор’я. - 2005. - Вил. 27. - С. 43-46. - Режим доступу: http://www.e- catalog.name/x/x/x.exe?Z21ID=&I21DBN=HGAU&P21DBN=HGAU&S21STN=1&S21REF=1&S21FMT=briefwebr&C21COM=S&S21CNR=20&S21P01=0&S21P02=0&S21P03=M=&S21STR=