ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ НАФТОВОЇ І ГАЗОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ І ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАТРАТ

Автор(и)

  • Надія Пилипів Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника

Анотація

Охарактеризовано особливості діяльності підприємств нафтової і газової промисловості. Обґрунтовано необхідність розроблення системи внутрішньогосподарського обліку затрат, яка б враховувала дані особливості, та визначено шляхи розв’язання цієї проблеми.

Посилання

Кужельний М. В., Лінник В. Г. Теорія бухгалтерського обліку: Підручник. – К.: КНЕУ, 2001. – 334 с.

Сопко В. Бухгалтерський облік: Навчальний посібник. – 3-тє вид., перероб. і доп. – К.: КНЕУ, 2000. – 578 с.

Бутинець Ф. Ф., Давидюк Т. В., Малюга Н. М., Чижевська Л. В. Бухгалтерський управлінський облік: Підручник для студентів спеціальності 7.050.106 “Облік і аудит” вищих навчальних закладів / За ред. проф. Ф. Ф. Бутинця. – 2-е вид., перероб. і доп. – Житомир: ПП “Рута”, 2002. – 480 с.

Ястремськая В. Б., Сыромятников Е. С., Злотникова Л. Г., Савицький В. Б. Организация и планирование производства на предприятиях нефтяной и газовой промышленности. – М.: “Недра”, 1975. – 392 с.

Організація і планування виробничо-комерційної діяльності підприємств транспорту і зберігання нафти і газу: Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.090305 “Газонафтопроводи і газонафтосховища” / О. Г. Дзьоба. – Івано-Франківськ, 2000. – 204 с.

Завантаження

Номер

Розділ

ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА

Як цитувати

Пилипів, Надія. “ТЕХНОЛОГІЧНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ НАФТОВОЇ І ГАЗОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ І ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ВНУТРІШНЬОГОСПОДАРСЬКОГО ОБЛІКУ ЗАТРАТ”. Вісник Економіки, no. 4, pp. 109-1, https://visnykj.wunu.edu.ua/index.php/visnykj/article/view/69.