ГЛОБАЛЬНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ СПАДНОГО ТРЕНДА СИРОВИННИХ ЦІН: ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • Віктор Козюк д. е. н., професор, завідувач кафедри економічної теорії (Тернопільський національний економічний університет)
  • Оксана Шиманська к. е. н., доцент кафедри економічної теорії (Тернопільський національний економічний університет)

Анотація

10 грудня 2015 року в приміщенні Євростудій Тернопільського національного економічного університету відбулося засідання круглого столу на тему: “ Глобальна економіка в умовах спадного тренда сировинних цін: виклики та можливості для України”, організоване кафедрами економічної теорії, міжнародного менеджменту та маркетингу і міжнародної економіки. Метою його проведення стало обговорення широкого кола проблем, пов’язаних із негативними виявами спадного тренда сировинних цін, які впливають на основні макрофінансові аспекти функціонування глобальної економіки, загрожуючи різким погіршенням макроекономічних та фінансових умов для експортерів сировини, обумовлюють реконфігурацію глобальних потоків капіталу, а також актуалізують визначення перспектив сировинного експорту України.

Завантаження

Номер

Розділ

НАУКОВЕ ЖИТТЯ

Як цитувати

Козюк, Віктор, and Оксана Шиманська. “ГЛОБАЛЬНА ЕКОНОМІКА В УМОВАХ СПАДНОГО ТРЕНДА СИРОВИННИХ ЦІН: ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ”. Вісник Економіки, no. 1, Sept. 2017, pp. 128-35, https://visnykj.wunu.edu.ua/index.php/visnykj/article/view/683.

Статті цього автора (цих авторів), які найбільше читають

<< < 1 2 3 > >>